Niet meer weg te denken

Beton Ciré

De betonlook is niet meer weg te denken uit ons interieur. Van vloeren tot tafelbladen en van krukjes tot muren: beton is helemaal hip en happening. Beton Ciré is gewreven, gewaxt beton dat zijn aparte structuur verkrijgt door schuring en wrijving. Het is een zeer flexibel en sterk product, omdat het bestaat uit cement, aangemengd met een hars.

> Rauw en robuust: Beton Ciré
Beton Ciré is het meest authentieke beton. Deze allereerste variant van beton is multifunctioneel en wordt handmatig aangebracht door middel van vegende bewegingen. De hand van de verwerker is dan ook duidelijk zichtbaar in de structuur van dit beton. Het resultaat? Rauw en robuust beton dat prachtig staat in elke ruimte. In principe is deze variant geschikt voor alle ondergronden, mits deze stabiel, droog en ‘niet-zuigend’ zijn. Ideaal dus voor vloeren en wanden in alle ruimtes! Combineer met zachte kleuren voor een mooi contrast en een sfeervol geheel.

>Beton Ciré Floor als vloerafwerking 
Beton Ciré Floor is gestuct beton dat voornamelijk toepasbaar is voor vloeren. Het heeft vaak een dikte van 4 tot 5 mm. Door het stuccen van het beton en het daarna licht te schuren, krijgt het een bijzondere uitstraling. Bij Beton Ciré Floor heb je de keuze uit vele kleuren, gelijk aan die van Beton Ciré Originale. Bij Floor is er meer en een grovere tekening zichtbaar dan bij Beton Ciré Originale. In principe is Beton Ciré Floor geschikt voor alle vlakke vloeren, maar ook als wandafwerking is Floor een echte eyecatcher!

 

Oneindig veel kleuren

Krachtige kleuren

Beton Ciré is verkrijgbaar in oneindig veel kleuren. Vooral de natuurlijke kleuren zijn ontzettend populair. Welke kleur past het best bij jouw interieur?

Ontdek het gemak van van Beton Ciré

Specificaties Beton Ciré

Het is niet zo gek dat de betonlook niet meer weg te denken is uit het interieur van nu. Beton Ciré geeft namelijk dat unieke gevoel, een huiselijke sfeer en persoonlijkheid aan alle ruimtes. Ontdek de bijzondere eigenschappen van Beton Ciré!

Duurzaam

Duurzaam

Door te werken met pure, natuurlijke materialen maken wij producten die verantwoord zijn voor mens en milieu. Daarnaast zijn onze producten kwalitatief goed, waardoor ze lang mee gaan!

Hoogwaardig design

Hoogwaardig design

Een prachtig resultaat in elke ruimte, binnen elke stijl, passend bij úw wensen. Ons Beton Ciré is niet alleen kwalitatief goed, maar ziet er ook nog eens prachtig uit.

Kwaliteit

Kwaliteit

Kwaliteit is voor ons erg belangrijk. Al onze producten zijn dan ook van zeer goede kwaliteit.

Vloeistofdicht

Vloeistofdicht

Omdat Beton Ciré cement gebonden met hars is, is het watervast en ideaal binnen een vochtige omgeving als een badkamer.

Makkelijk te onderhouden

Makkelijk te onderhouden

Beton Ciré is erg eenvoudig te onderhouden. Voor dagelijks onderhoud wordt er een zuurvrij schoonmaakmiddel geadviseerd. Voor het periodieke onderhoud zijn er speciale onderhoudsmiddelen bij ons verkrijgbaar.

Met liefde gemaakt

Met liefde gemaakt

Al onze toepassingen worden met liefde en de grootste zorg voor u gemaakt. Wij worden blij van een mooi resultaat!

Is Beton Ciré waterdicht?

Is Beton Ciré waterdicht?

Omdat Beton Ciré cement gebonden met hars is, is het watervast en ideaal binnen een vochtige omgeving als een badkamer.

Kan ik het zelf aanbrengen?

Kan ik het zelf aanbrengen?

Ja, dat is mogelijk. Echter, het aanbrengen van Beton Ciré is wel vakmanschap. Wanneer u (nog) geen ervaring heeft met het aanbrengen van Beton Ciré is het dus verstandig om dit werk uit te besteden.

Is Beton Ciré slecht voor het milieu?

Is Beton Ciré slecht voor het milieu?

Integendeel. Door te werken met pure, natuurlijke materialen maken wij producten die verantwoord zijn voor mens en milieu. Daarnaast zijn al onze producten van zeer goede kwaliteit, waardoor ze lang mee gaan!

Kan ik zelf een kleur kiezen?

Kan ik zelf een kleur kiezen?

Dat kan! Beton Ciré heeft een uitgebreid kleurenassortiment, zodat er altijd een kleur is die bij uw interieur past.

Is Beton Ciré een echte betonsoort?

Is Beton Ciré een echte betonsoort?

Ja. Beton Ciré is gewreven en gewaxt beton dat zijn aparte structuur verkrijgt door schuring en wrijving.

Is een Beton Ciré vloer handig in een kantoor?

Is een Beton Ciré vloer handig in een kantoor?

Zeker. Het zorgt er niet alleen voor een rustige, sfeervolle werkplek, maar tevens worden uw klanten onthaald in een prachtige ruimte. Omdat onze vloeren slijtvast zijn, zijn ze zeer geschikt in ruimtes waar veel (bureau-)stoelen worden gebruikt.

Kan ik Beton Ciré gebruiken voor mijn keukenblad?

Kan ik Beton Ciré gebruiken voor mijn keukenblad?

Ja. Keukenbladen van beton zijn een echte trend op dit moment. Wij kunnen een keukenblad maken in elke afmeting. De keukenbladen worden allemaal afgewerkt en vlek werend gemaakt, maar de bladen zullen naar verloop van tijd meer gaan 'leven'. Deze robuuste look hoort bij beton, en is voor velen juist een reden om dit materiaal te kiezen voor hun keukenblad!

Kan ik dealer worden?

Kan ik dealer worden?

Wij gaan hierover graag met u in gesprek. Neem gerust contact met ons op.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×