Particulier

Beton Ciré badkamer

Puurheid in de badkamer

Languit in bad en even helemaal nergens aan denken. De badkamer is voor vele mensen de plek om even helemaal tot rust te komen. De uitstraling van een badkamer kan daaraan bijdragen. Natuurlijke, rustige kleuren en materialen zorgen voor een echte badkamerbeauty. Niet voor niets is beton in de badkamer zo geliefd. En het heeft meer voordelen dan je in eerste instantie zou denken!

Beton Ciré voor de gehele badkamer

Beton Ciré is geschikt voor de gehele badkamer. Niet alleen de vloeren en de muren kunnen bewerkt worden met dit pure materiaal, maar het is ook zeer geschikt voor meubelen. Doordat Beton Ciré cement gebonden is met hars, is het watervast en ideaal binnen een vochtige omgeving als een badkamer. Door beton toe te voegen leg je een rustige basis voor de gehele badkamer.

En het wordt alleen maar mooier!

Door het stuken en schuren van het beton krijg je de speciale handtekening wat de betonlook zo robuust en eigen maakt. Het beton wordt geïmpregneerd en afgewerkt met een twee componenten lak. Prachtig, natuurlijk en puur. Combineer deze robuuste materialen met frisse kleuren en fijne materialen en je droombadkamer is klaar!

Makkelijk te onderhouden

Beton Ciré in de badkamer is niet alleen prachtig om te zien, maar ook nog eens zeer onderhoudsvriendelijk. Er zijn bij ons speciale onderhoudsmiddelen te verkrijgen voor het periodieke onderhoud van uw badkamer. Voor dagelijks onderhoud adviseren wij een zuurvrij schoonmaakmiddel, om de betonstuc zo min mogelijk aan te tasten.

  • Beton Ciré Badkamer

Handwerk im Haus

Kontakt aufnehmen

Bereit für den nächsten Schritt? Fangen wir an, über Ihr Projekt oder Ihre Idee zu sprechen und lassen Sie uns herausfinden, wie wir Ihnen helfen können.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×